Croatian HR English EN German DE

Scheda autoservis

Profesionalan servis motora

Promjena ulja i filtra

Svakih 15 000 km trebate provjeriti stanje filtra za ulje i motornog ulja i promijeniti ih u skladu sa specifikacijama proizvođača vozila. Zbog ovoga, Boschev servis automobila nudi vam cjelovit profesionalan servis u radionici i širok raspon visokokvalitetnih Boschevih proizvoda.

Servis dizelskog vozila

Bosch je svjetska vodeća tvrtka za razvoj sustava i proizvodnju tehnologije za dizelske motore. Ako posjedujete vozilo s dizelskim motorom, vaš će automobil biti u najboljim rukama u Boschevu servisu automobila - od otkrivanja problema do pravovremenog i učinkovitog popravka i održavanja.

Servis hibridnih i električnih vozila

Kao proizvođač originalne opreme, Bosch opskrbljuje većinu proizvođača hibridnih i električnih vozila. Upravo su zato stručnjaci u radionicama iz mreže Boscheva servisa automobila najbolji u izvođenju pregleda, održavanja i popravaka najnovijih pogonskih sustava.

Zamjena zupčastog remena

Neispravan zupčasti remen najčešći je razlog ozbiljnog oštećenja motora ili čak njegova potpunog uništenja. Najbolja zaštita od toga jest pravovremena zamjena zupčastog remena. Boschev servis automobila provjerava dotrajalost i istrošenost svih dijelova zupčastog remena koji se troše. Boschevi kompleti za zamjenu osiguravaju sigurnu i brzu zamjenu i pouzdano pružaju sinkroni prijenos snage.

Dijagnostika motora koju obavlja profesionalac

Automobili postaju tehnički zahtjevniji i predstavljaju sve veće izazove radionicama. U međuvremenu, suvremeni sustavi upravljanja motorima kontroliraju ubrizgavanjem goriva potpuno automatski i time jamče optimalan učinak motora, a u isto vrijeme i uštedu goriva. Kako biste osigurali isto i za vaš automobil, stručnjaci sustava u Boschevu servisu automobila provjeravaju vozilo koristeći se najnovijim dijagnostičkim uređajima i znanjem obučenih stručnjaka.