Croatian HR English EN German DE

Scheda autoservis

Radni strojevi

Sveobuhvatni dijagnostički softveri dostupni su i za gospodarska vozila, prikolice, dostavna vozila, autobuse, kao i za Off-Highway (OHW) vozila kao što su poljoprivredni strojevi, građevinski strojevi i stacionarni motori.

Pregled za radne strojeve:

Snažna baza

Izvedba dijagnostičkog softvera zasniva se na ESl [tronic] 2.0 Truck prilagođenog korisnicima, za gospodarska vozila. Dopunjena je licencama ESI [tronic] 2.0 OHW 1 i OHW 2, sadržajima za poljoprivredne i građevinske strojeve i stacionarne motore. Izvedba informacija o vozilima, dijagnozama, spojnim shemama, održavanju. Tehnički podaci kao i pristup katalogu rezervnih dijelova također su dostupni u dijagnostičkom softveru ESl [tronic] 2.0 Off-Highway.

Dodatne informacije

Za stacionarne motore, vrste informacija OHW 1 i OHW 2 sadrže funkcije za podešavanje i parametriranje, kao i za dijagnozu hidrauličnih sustava. Dodatno, dijagnostički softver sadrži tehničke informacije za ugradnju i demontažu komponenata.

Kompatibilnost

ESl [tronic] 2.0 OHW počevši od druge generacije (počevši od travnja 2013) funkcionira isključivo sa svim KTS Truck moduli ma. Maze se koristiti s Bosch DCU 220 iii svakim uobičajenim laptopom/PC-em.

Fleksibilnost

EESl [tronic] 2.0 OHW maže se naručiti u dvije izvedbe. One se ovisno od potreba mogu zasebno licencirati iii koristiti u kombinaciji.

Nazovite nas
Rezervirajte termin