Croatian HR English EN German DE

Scheda autoservis

Profesionalan pregled i održavanje

Opći pregled i ispitivanje ispušnih emisija

Kada vašem automobilu ponovno bude trebao službeni opći pregled i ispitivanje ispušnih emisija koji se moraju obavljati svake dvije godine, naše radionice za motorna vozila mogu obaviti sav posao koji bude potreban. A ako želite, prethodno ćemo provjeriti vaše vozilo kako bismo ispravili bilo kakve moguće neispravnosti.

Pregled

Dobra je ideja temeljito provjeravati automobil u redovnim intervalima kako biste bili sigurni da ćete uvijek sigurno stići na svoje odredište. Mi vam pružamo potreban profesionalan pregled i stručan popravak; bez gubitka jamstva proizvođača.

Provjera prije odmora

Prije polaska na dugo putovanje, zašto ne biste dali svoje vozilo našim stručnjacima na provjeru od početka do kraja? Upotrebljavamo najnoviju dijagnostičku opremu tijekom provjeravanja vašeg vozila za otkrivanje bilo kakvih mogućih kvarova i, ako vi to želite, njihovo popravak. Tako će vaše putovanje biti opuštajuće i moći ćete potpuno uživati u odmoru.

Profesionalan zimski pregled

Prije nego što zahladi, možete se osloniti na naše stručnjake u radionici za osiguravanje sigurne vožnje po ledu i snijegu. Provjeravamo ispravnost rada najvažnijih komponenti vašeg vozila i njegovu opću pripremljenost na nošenje sa zimskim uvjetima; od akumulatora sve do gumenih brtvi za vrata i prozore.

Ispitivanje prihvatljivosti

U svrhu izbjegavanja neugodnih iznenađenja, našim će radionicama biti zadovoljstvo obaviti ispitivanje prihvatljivosti za vas prije pregleda ili kada bude vrijeme za službeni opći pregled. To uključuje procjenu stanja automobila u vašoj prisutnosti i odlučivanje o potrebnom djelovanju.

Provjera vozila

Ako u svakome trenutku želite postići sigurnu vožnju, bit će nam zadovoljstvo temeljito pregledati vaš automobil - brzo, temeljito i jeftino. Naši stručnjaci upotrebljavaju najnoviju dijagnostičku opremu tijekom provjeravanja sigurnog tehničkog stanja vašeg vozila i dobrog funkcioniranja svih komponenti.

Provjera u 10 točaka

Ako i vi želite uživati u sigurnoj vožnji, dopustite nam da provjerimo deset najvažnijih dijelova vašeg automobila od početka do kraja. Tako možete biti sigurni u sigurnu vožnju u vozilu idealno pripremljenom za čak i najduže putovanje; u svim vremenskim uvjetima i u svako doba godine.

Proljetni pregled

Za besprijekoran početak godine naši stručnjaci u radionici provjerit će radi li vaš automobil ispravno i je li uspio izdržati zimu bez ikakvih problema. Prema potrebi, zamijenit ćemo bilo koje neispravne komponente i pozvati vaš automobil na buđenje nakon duge zime; uz stručnu izradu i najveće standarde kvalitete.