Croatian HR English EN German DE

Scheda autoservis

Osobna vozila

U Scheda Bosch Car servisu ćemo se pobrinuti za vaše vozilo bez obzira na to da li mu je potrebna stručna ruka koja će točno dijagnosticirati i otkloniti problem ili mu je potreban redovan servis.

Servis motora

Što se tiče tehnike, moderni automobili postaju sve sofisticiraniji i predstavljaju sve zahtjevniji izazov za radionice. Svi stručnjaci sustava Boscheva servisa automobila posjeduju znanje i najnoviju opremu za dijagnostiku potrebnu za provjeru i popravak svih komponenata motora. To jednako vrijedi za benzinske i dizelske motore, kao i za električna i hibridna vozila – od zamjene ulja i filtra do pravilnog zbrinjavanja starog ulja.

Servis kočnica

Sustav kočenja koji radi besprijekorno ključan je ne samo za vas, već i za sve ostale sudionike u prometu. Stoga budite sigurni i redovito provjeravajte stanje komponenata svih sustava, trošnih dijelova i sustava za sigurnu vožnju. Zašto ne biste odmah zakazali posjet najbližem Boschevu servisu automobila!

Servis elektroničkih sustava

Otežan rad elektropokretača i vozila koja se ne mogu pokrenuti česte su pojave posebice na hladnom vremenu. Najčešći uzroci: slab akumulator automobila ili poteškoće s električnim sustavom vozila. Ako se sustav start/stop također pokvari, samo stručnjak može pomoći. Stručnjaci Boscheva servisa automobila služe se najnovijom opremom za dijagnostiku kako bi utvrdili izvor problema i zamijenili neispravne komponente rezervnim dijelovima prema standardu originalne opreme.

Pregled i održavanje

Redovito održavanje vozila jedini je način za pravovremeno otkrivanje problema i stručan popravak. Pregled se stoga uvijek isplati jer stvara dodatnu sigurnost osobama u vozilu i također je dobar argument za određivanje cijene pri prodaji vozila. Osim sezonskog održavanja i popravaka, Boschev servis automobila također nudi i pune pakete potpune usluge za sve vrste vozila – bez gubitka jamstva proizvođača vozila.

Ispitivanje svjetala

Više od polovice vozila na cesti ima ozbiljne kvarove na sustavu osvjetljavanja. Međutim, uočiti i biti uočen od ključne su važnosti u cestovnom prometu. Ako želite biti sigurni, redovito pregledavajte automobilska svjetla u radionici u mreži Boscheva servisa automobila kako biste bili idealno opremljeni za suočavanje s lošim vremenskim i cestovnim uvjetima.

Mehanički sustavi

U velikoj većini nesreća sudjeluju automobili koji su stariji od 10 godina i koji su prešli više od 150 000 km. U takvim slučajevima, mehaničke komponente često nisu dorasle zadatku. Posebno obučeni stručnjaci Boscheva servisa automobila pouzdano će sve popraviti. Bogato znanje u kombinaciji s najnovijom opremom za ispitivanje osigurava brzo utvrđivanje problema i zamjenu pokvarenih komponenata rezervnim dijelovima prema standardu originalne opreme.

Servis sustava grijanja i klimatizacije

Klimatizacija je postala standardna značajka u većini modernih automobila jer čini vožnju ugodnijom i sigurnijom neovisno o vremenskim uvjetima. Isto vrijedi za ugradnju pomoćnoga grijača. Stručnjaci Boscheva servisa automobila rado će postaviti bilo koji od ovih sustava u vaš automobil. Naravno, u njih se može pouzdati da provedu stručno održavanje, popravak i čišćenje radi zajamčene dobrobiti svih osoba u automobilu od samog početka.

Nazovite nas
Rezervirajte termin